marți, 25 februarie 2014

“Parcul“ de idei al primaverii - Aparate fitness in aer liber

   Simptome clare de primavara. Stimulii estetici incep sa se activeze si ne dorim sa stam mai mult pe afara. Constientizam dorul acut de soare, de aer, de cer, de plimbarile lungi in parcuri, de miscare. Mai putin de astenie. In ultima vreme suntem din ce in ce mai astenici cand e vorba de miscare.
   Continuarea articolului o gasiti la adresa .... “Parcul“ de idei al primaverii - Aparate fitness in aer liber

miercuri, 19 februarie 2014

Timpul meu liber - Cat primeste copilul meu?

   Timpul liber este definitia pe scurt a ceva ce ne dorim cu totii in cantitate cat mai mare si de obicei il folosim asa cum credem de cuviinta. Unii il oferim pasiunilor noastre, altii sportului, dar cei mai multi il impartim cu persoanele dragi. Timpul liber poate sa ne fie in egala masura si prieten dar si dusman, in functie de cum alegem sa il utilizam si cum stim sa-l exploatam.
   Continuarea articolului o gasiti la adresa .... Timpul meu liber - Cat primeste copilul meu?

marți, 11 februarie 2014

Locurile de joaca - Siguranta si Confort

   Indiferent ca vorbim despre locuri de joaca publice sau parcuri, despre spatii de joaca amenajate sau despre micile nise de joaca din spatele blocului, cei mici se pot rani foarte usor daca neglijam contextul in care este amenajata locatia de joaca sau felul in care se imbraca. Joaca este o activitate educationala si relaxanta in acelasi timp dar nu este deloc placut sa iti vezi copilul cum cade, se loveste si-si pune in pericol propria siguranta.
   Continuarea articolului o gasiti la adresa .... Locurile de joaca - Siguranta si Confort

miercuri, 5 februarie 2014

Trasee concurs - Sanatate si miscare

   O problema acuta a multora dintre noi este lipsa de miscare. Stam la birou ore in sir, apoi ne intoarcem acasa la treburile cotidiene si timpul nostru de miscare se reduce substantial. Solutia perfecta pentru a scapa de sedentarismul atat de nociv este sa combinam activitatile zilnice obligatorii cu miscarea fizica si relaxarea.
   Continuarea articolului o gasiti la adresa .... Trasee concurs - Sanatate si miscare