miercuri, 16 aprilie 2014

Salinoterapie - joaca si tratament

   Am auzit cu totii de beneficiile salinelor si de rolul important pe care acestea il au in tratamentul bolilor respiratorii si in cresterea imunitatii. Cei care au copii cu astfel de probleme reusesc cu greu sa-i convinga pe micuti sa ramana mai multa vreme in subteran, lucru esential pentru ca tratamentul sa fie eficient, deoarece rabdarea copiilor este deseori prea putina. Tratamentele de lunga durata, atat de benefice copiilor cu afectiuni respiratorii sau cu imunitate scazuta precum si timpul acordat  acestora, vor fi acceptate cu usurinta de catre cei mici daca vor avea la dispozitie locuri de joaca  captivante si amuzante in interiorul salinelor.
   Continuarea articolului o gasiti la adresa .... Salinoterapie - joaca si tratament

luni, 7 aprilie 2014

Parcurile de joaca si gadgeturile - Parteneri sau Adversari?

   Tendinta exagerata a copiilor de a folosi dispozitivele tehnologice excesiv ii expune tot mai mult riscului de a deveni antisociali sau de a-si dezvolta aceasta tendinta, sustin specialistii. Am intalnit cu totii copii sau tineri care nu vor sa comunice sau au un comportament mai mult decat retinut cand e vorba de cunostinte noi sau de interactiune directa cu alte persoane.
   Continuarea articolului o gasiti la adresa .... Parcurile de joaca si gadgeturile - Parteneri sau Adversari?

marți, 1 aprilie 2014

Petrecerile in aer liber - distractie la superlativ

   Invitatiile la petreceri sunt mereu o placere, te intalnesti cu prieteni sau cunoscuti, te distrezi, afli noutati sau socializezi. Odata cu venirea primaverii nu ne mai dorim spatii inchise ci cat mai mult timp petrecut afara, in aer liber. Tendinta de a organiza petreceri sau evenimente in aer liber a inceput sa ia amploare datorita multiplelor posibilitati de desfasurare si a modalitatilor extinse de divertisment pe care acestea le confera.
   Continuarea articolului o gasiti la adresa .... Petrecerile in aer liber - distractie la superlativ